25% korting

Op de gehele voorraad. Kom langs op Sierplein 1 in Amsterdam.

OP = OP

Nobel Tweewielers is een familiebedrijf, dat in 1936 in Amsterdam gestart is. Inmiddels heeft de derde generatie het roer in handen. In al die jaren is er natuurlijk veel veranderd, maar nog steeds staan kwaliteit en de wensen van de klant centraal in ons bedrijf. Het zijn juist deze klassieke uitgangspunten die maken dat het bedrijf modern blijft.

Werkplaats

In onze werkplaats doen wij grote en kleine reparaties aan alle merkfietsen. Daarnaast passen wij uw fiets graag aan uw wensen aan. Heeft u bijvoorbeeld problemen met uw versnellingen, banden, zadel of iets anders dan regelen wij dat graag voor u.

Voor (normale) reparaties geldt overigens:

‘s Ochtends gebracht (voor 10.00 uur)

‘s Middags weer halen (Na 16.00 uur ophalen of eerder in overleg).

Natuurlijk kunt u uw fiets ook ná 10.00 uur brengen, maak dan wel even een afspraak !

Werkplaats

Werkplaats

Bakfietsen

Bakfietsen

Bakfietsen

Steeds meer mensen ontdekken de voordelen van een moderne bakfiets. De kinderen komen op tijd op school, boodschappen doen is een stuk makkelijker en het is nog goed voor de conditie ook!

Bij ons kunt u de modellen van bakfiets.nl bestellen zoals bijv. een cargo-bike, maar ook de nieuwe driewiel cargo-trike. Kortom een prima vervoermiddel voor korte stadsritjes, dat u hoe dan ook nog heel vaak zult tegenkomen.

Elektrische fietsen

Het mooiste van de moderne tijd is toch ook de elektrische fiets. Een duwtje in de rug is toch ideaal! Voor iedereen hebben we een passende elektrische fiets. Kom eens langs voor informatie en een proefrit.

Elektrische fietsen

Elektrische fietsen

Verkoop

Wij verkopen alle modellen van verschillende leveranciers, van mountainbikes tot kinderfietsjes. Behalve nieuwe, verkopen wij ook gebruikte Fietsen met 3 maanden Bovag garantie. Kom eens langs voor een proefrit. Daarnaast hebben wij een ruime sortering veilige kinderzitjes, stevige sloten, speciale zadels en vele andere zaken, die bij (comfortabel) fietsen horen. Wij monteren deze desgewenst op uw fiets in onze werkplaats. Heeft u speciale wensen vraag dan gerust om advies over bijv. comfort, veiligheid, snelheid etc. Wij passen uw fiets graag aan uw wensen aan, zodat u er optimaal plezier van heeft.

Kom gerust langs om de fietsen te "bezitten"